urantia logo

 Urantia metopi

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Οι Σύμμαχοι

Δωρεάν Βιβλία

Οι Σύμμαχοι της Ανθρωπότητας Μάρσαλ Βίαν Σάμερς

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 galaxias4

Zωντανή επικοινωνία του Κρύων που δόθηκε μέσω του Λη Κάρολ
Μετάφραση: Γιώργος Κυρίτσης

Μια φορά κι έναν καιρό δημιουργήθηκε ένας γαλαξίας, γεμάτος από την αγάπη του Θεού. Η δημιουργική πηγή που τον δημιούργησε, είχε ένα αγαθοεργό σύστημα δισεκατομμυρίων ετών και υπερ-αρκετό χρόνο για να αναπτύξει εκατομμύρια πλανήτες κάθε είδους. Η φυσική του γαλαξία ήταν πολωμένη για την ολοκλήρωση, την ισορροπία και τη ζωή. Δεν ήταν τυχαία φυσική, όπως συμπεράνατε, αλλά μία που είχε αγαθοεργό σκοπό. Όταν ψύχθηκαν οι πλανήτες και αναπτύχθηκε ζωή, ένας πλανήτης τη φορά θα είχε την επιλογή να σπαρθεί με πνευματικότητα. Θα άλλαζε ελαφρώς το DNA των Ανθρώπων σε κάθε πλανήτη και θα άρχιζε μια δοκιμασία διάρκειας χιλιάδων ετών. Η δοκιμασία θα ήταν να δουν εάν κατά τη διαδικασία της ζωής θ’ ανακάλυπταν το Θεό μέσα τους – το αγαθοεργό σύστημα της δημιουργίας. Εάν το έκαναν, είχαν την άδεια να μεταβούν σε κατάσταση ανάληψης, όπου το φυσικό πεδίο συγχωνεύεται σε μια πολυδιάστατη πραγματικότητα.

Χρειάζονται πολλές χιλιάδες χρόνια για να γίνει ένας αναληφθής πλανήτης. Κατά τη διαδικασία αυτή, κάθε πολιτισμός έρχεται πολύ κοντά στη δημιουργική πηγή όλων των πραγμάτων. Κατά τη διαδικασία, ζητείται από τον καθένα να επιλέξουν κάποιον άλλο πλανήτη στο γαλαξία, μακριά από τον δικό τους, και να τον σπείρουν με το ιερό τους DNA. Με παρακολουθείτε; Αυτό είναι το σύστημα. Με ελεύθερη επιλογή, οι Άνθρωποι στον επιλεγμένο πλανήτη έχουν σπαρθεί διαισθητικά, με τη δυνατότητα να φέρουν ψυχή και να έχουν συνείδηση του σκότους και του φωτός – αρχίζοντας το δικό τους πάζλ ανακάλυψης, ή όχι.

Κάποιοι θα πουν… «Λοιπόν Κρύων, από πού προήλθαν οι πρώτοι σπόροι;» Προήλθαν από το κέντρο, τον Μεγάλο Κεντρικό Ήλιο, τον πυρήνα, αυτό που αποκαλείτε Θεό, τη δημιουργική πηγή που είναι παντού. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν σημασία. Είναι πιο σημαντικό να βρείτε και ν’ αναπνέετε καθαρό αέρα, απ’ το να σπαταλάτε το χρόνο σας ρωτώντας από πού προέρχεται ο αέρας [αλληγορία].

Το σημαντικό για σας είναι να γνωρίζετε το εξής: Έχετε συγγενείς στο γαλαξία! Πρώτον, σας μοιάζουν πολύ. Δεύτερον, έχουν DNA πολύ παρόμοιο με το δικό σας. Ας το διευκρινίσουμε... Θα σας δώσω πληροφορίες που έχουμε ξαναπεί, αλλά θα πρέπει να τις ακούσετε ξανά, ώστε απλώς να μην τις ξεχνάτε. Όταν αρχίσετε να ανακαλύπτετε απλές μορφές ζωής στο ηλιακό σας σύστημα και πέρα, θα δείτε ότι η δομή των μορίων DNA είναι κοινή. Θα δείτε ότι ο πλανήτης σας δεν είναι αποκομμένος από τον γαλαξία, στις διαδικασίες ανάπτυξης ζωής και δημιουργίας. Πράγματι, η πλανητική εξέλιξη χειρίζεται τα πράγματα με μοναδικό τρόπο, λόγω του περιβάλλοντος σε διαφορετικούς πλανήτες. Όμως σε βασικούς όρους, το DNA είναι μια φυσικά προκύπτουσα εξέλιξη της πολύπλοκης ζωής και η βιοφυσική αυτού αποτελεί μέρος του τρόπου εξέλιξης της ζωής παντού στο γαλαξία. Δεν είναι μοναδικό στη Γη.

Οι συγγενείς σας στους άλλους κόσμους είναι ανθρωποειδείς και μοιάζουν με σας. Μερικοί είναι μεγαλύτεροι, λόγω διατροφικών ή βαρυτικών χαρακτηριστικών και άλλοι μικρότεροι. Όμως δεν είναι εκφοβιστικά πλάσματα με 14 μάτια, 3 χέρια και διαπεραστικές φωνές. Θα είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που θ' ανακαλύψετε μια μέρα – ότι υπάρχει ζωή σαν τη δική σας, παντού. Θα σας πω αγαπητοί μου, πως όταν το ανακαλύψετε και συνειδητοποιήσετε τι σημαίνει αυτό, θα κατανοήσετε τα πάντα για το νοήμον σχέδιο και θα γνωρίζετε ότι μια αγαθοεργή δύναμη στο γαλαξία και τον πλανήτη σας έχει εργαστεί για να κάνει τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, παντού.

Μπορείτε να φανταστείτε έναν πολιτισμό με αρχή πριν δισεκατομμύρια χρόνια; Έναν πλανήτη, τον πρώτο, να σπέρνεται με την γνώση του Θεού; Μπορείτε να φανταστείτε ότι υπήρχε δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο ένας πλανήτης; Δεν έχει όνομα, ούτε οι κάτοικοι, η φυλή, ή όπως θέλετε να το πείτε, έχουν όνομα. Ήταν πριν πάρα πολύ καιρό. Χρειάστηκαν εκατομμύρια χρόνια, αλλά τα κατάφεραν ενάντια σε όλες τις πιθανότητες. Παρεμπιπτόντως, είναι μια ιστορία που όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε. Αυτή ήταν η αρχή και τι ιστορία αλήθεια!

Αφορά στο τι πέρασαν και πώς έσπειραν τον σπόρο σε άλλο πλανήτη – μόνο έναν από ένα άπειρο ουρανό γεμάτο αστέρια. Σαν από μια αμμουδιά που φτάνει όσο πιάνει το μάτι σας, να επιλέγεται μόνο ένας κόκκος άμμου. Τον βρήκαν και το πραγματοποίησαν και δεν γνωρίζετε ούτε γι αυτόν, καθώς ήταν επίσης πριν πολύ καιρό. Εκείνος δεν τα κατάφερε, οπότε έσπειραν άλλον. Ούτε ο άλλος τα κατάφερε και έσπειραν τρίτον. Ο τρίτος τα κατάφερε, αλλά ούτε αυτού γνωρίζετε το όνομα. Ήταν πριν πάρα πολύ καιρό.

Κατά μέσον όρο, κάθε πλανήτης χρειάζεται περίπου ένα εκατομμύριο χρόνια από τη σπορά μέχρι την αποφοίτηση. Πώς νιώθετε γι αυτό; Να ρωτήσω… στο σχέδιο της πνευματικής ανάπτυξης, σε ποιο έτος νομίζετε ότι βρίσκεστε; Εάν έλεγα πρώτο έτος, θα είχε νόημα; Έχετε λοιπόν πολύ δρόμο να κάνετε!

Όμως να σας πω κάτι… έχετε περάσει το σημάδι της απόφασης. Είναι το σημείο όπου οι Άνθρωποι σ’ έναν πλανήτη αρχίζουν σιγά-σιγά να καταλαβαίνουν τι κάνουν και ποιος είναι ο σκοπός. Έτσι αρχίζει το ρολόι. Μην αποθαρρύνεστε λόγω αυτού. «Λοιπόν Κρύων, νόμιζα ότι θα γίνει σε λίγες γενεές». Αλήθεια; Νομίζατε ότι μετά από λίγες γενεές θα τριγυρνούσατε όλοι σαν φως; Μετά 2-3 γενεές; Ορισμένοι όντως το πιστεύουν. Αρχίστε να χρησιμοποιείτε την κοινή λογική.

Τα καλά νέα αγαπητοί μου είναι πως όσα έχετε περάσει για πάνω από 30.000 χρόνια στον πλανήτη – μοχθώντας διαμέσου της παλιάς ενέργειας – έχουν τελειώσει. Τώρα είναι η ευκαιρία για την οποία ήρθατε. Γι αυτό είστε εδώ και περισσότερα καλά νέα είναι τα εξής: Δεν έχει σημασία πόσο καιρό θα χρειαστεί, θα συμμετέχετε προσωπικά σε όλο αυτό! Κανείς από εσάς δε θα «χάσει τον τερματισμό» αυτού του υπέροχου έργου [αλληγορία]!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γαλαξίας Ανθρωποσσ

Κάθε ζωή από δω και στο εξής, θα είναι στη νέα αυτή ενέργεια. Όταν έρθεις σαν νέος Άνθρωπος τέσσερις ζωές από τώρα, ας πούμε σε 300 χρόνια, θα αφυπνίζεσαι [γεννιέσαι] διαφορετικά. Όταν ανοίγεις τα μάτια σου, δε θα αναγνωρίζεις απλώς τη μητέρα σου, θ’ αναγνωρίζεις τη Γη! Μέσα σε λίγες μέρες ο νους σου θα λέει καλωσόρισες πίσω! Σαν παιδί, μόλις εστιάζονται τα μάτια σου, θα θυμάσαι…

«Αυτό είναι φλιτζάνι. Εκείνο είναι τροφή. Αα, να το πλάσμα που είναι παντρεμένο με τη μητέρα μου». Θα τα έχεις καθορίσει. Ίσως σε ένα-δυο μήνες να περπατάς – ίσως και νωρίτερα. Δε θα χρειαστεί να μάθεις να διαβάζεις (εκτός εάν είναι μια γλώσσα που δεν έχεις μάθει ποτέ). Το έχουμε ξαναπεί. Θα το δεις. Δεν έχει νόημα το να μη χρειάζεται να μαθαίνεις τις βασικές Ανθρώπινες δράσεις ξανά και ξανά; Αντ’ αυτού, είναι καιρός να τις θυμάσαι!

Αυτό θα δημιουργήσει η πνευματική εξέλιξη. Θα συμβαίνουν πράγματα επιταχυνόμενα – σε fast-tracking – και δε σας έχουμε μιλήσει ακόμη γι αυτό. Κάποιοι διδάσκαλοι επιστρέφουν και δε θα τους δείτε σαν διδασκάλους. Θα τους δείτε σαν εφευρέτες. Είναι εντάξει και δεν τους νοιάζει, καθώς θα φέρνουν πολυδιάστατες εφευρέσεις στον πλανήτη, που θα σας επιτρέψουν να κατανοήσετε τα πρότυπα της ύλης. Ίσως αυτό να μη σημαίνει κάτι για εσάς, αλλά φανταστείτε το μαζί μου. Καταλαβαίνετε ότι εάν γνωρίζατε το πρότυπο της ύλης, με αυτό θα μπορούσατε ακόμη και να μεταβάλλετε τη μάζα; Όπως τα βλαστικά κύτταρα στο σώμα, έτσι και η ύλη έχει επίσης ένα πρότυπο.

Ρωτήστε ένα φυσικό. Μη δέχεστε τα λόγια μου επ’ αυτού. Ρωτήστε ένα φυσικό, «Θα ήταν δυνατόν, εάν είχες τα εργαλεία και την κατανόηση, ν' αναπαράγεις την ατομική δομή;» Ναι. Σας λέω ότι θα μπορούσε να γίνει και ο λόγος είναι διότι δε θα διακόπτεται από πόλεμο, φρίκη και πανώλη. Βλέπετε πώς δουλεύει αγαπητοί μου; Είναι ένα νέο είδος επιβίωσης. Όσο περισσότερο συνεργάζεστε μεταξύ σας και προσπαθείτε να δείτε το «Θεό μέσα τους», τόσο περισσότερο θα λαμβάνετε ως πλανήτης και τόσο περισσότερο θα προοδεύετε.

Δισεκατομμύρια χρόνια πριν, ένας πλανήτης οδήγησε στον άλλον, σε διάστημα ενός περίπου εκατομμυρίου ετών κάθε φορά και μερικών περιστροφών γύρω από το γαλαξία. [Εφόσον όλοι οι πλανήτες και τα άστρα γυρίζουν στο γαλαξία με την ίδια ταχύτητα, υπάρχει μια σταθερά για μέτρηση του χρόνου, όλης της νοήμονος ζωής στο γαλαξία. Κάθε ήλιος και κάθε πλανήτης γύρω από τον ήλιο εκείνο, έχει την ίδια μέτρηση χρόνου, εάν τον μετρήσετε σε Revs (από το revolutions = περιστροφές) ή τμηματικά Revs γύρω από το κέντρο του γαλαξία. Έτσι οι πλανητικοί πολιτισμοί μπορούν να συσχετιστούν μεταξύ τους. Εάν μιλήσετε για χρόνια σε κάποιον από άλλο πλανήτη, δε θα έχει ιδέα τι εννοείτε, καθότι τα δικά σας χρόνια δεν είναι δικά τους].

Οι Πλειάδειοι είναι οι γονείς σας. Όταν ο πλανήτης τους έφτασε σε κατάσταση ανάληψης και είχαν τον πλήρη Θεό εντός του DNA τους, συνειδητοποίησαν τι είχαν περάσει. Τελικά γνώριζαν για ποιο λόγο ήσαν εκεί και έλαβαν πλήρη σύνδεση της επίφυσης – 100% αποτελεσματικό DNA – αλλά ακόμη παρέμεναν στο φυσικό πεδίο [Παρέμεναν στο φυσικό τους σώμα]. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Μην αναζητάτε 3D διαστημόπλοιά τους. Αυτά τα υπέροχα πλάσματα είναι περιπλεγμένα μαζί σας και πηγαινοέρχονται κατά βούληση. Ωστόσο, το κάνουν απλώς «με τη σκέψη».

Εσείς [στη Γη] ήσαστε οι επόμενοι και ο μόνος πλανήτης μετά από κείνους για να σπαρθεί. Όμως το ξέρατε ότι είχαν τους δικούς τους πνευματικούς γονείς, όπως αυτοί είναι οι πνευματικοί σας γονείς; Τα ονόματα των γονιών και των παππούδων τους είναι Αρκτούριοι και Σείριοι κι εκείνοι από τον Ωρίωνα. Όλοι αυτοί είχαν επίσης τους πνευματικούς τους γονείς, οι οποίοι είχαν τους δικούς τους γονείς. Ακούστε… Κάθε μία από τις ομάδες αυτές αποτελεί μέρος της δικής σας «οικογενειακής ομάδας δημιουργικής πηγής». Κάποιοι είναι οι πνευματικοί σας παππούδες και άλλοι είναι προ-πάπποι σας. Ορισμένοι είναι ακόμη πιο πέρα. Υπάρχουν επίσης αρχαίοι στον πλανήτη σας, από άλλα μέρη του γαλαξία, οι οποίοι είναι απλώς «εδώ για βοήθεια».

Να ρωτήσω το εξής… Τι γνωρίζετε για χαρακτηριστικά των βιολογικών σας παππούδων, τα οποία δεν έχουν οι γονείς σας; Πώς νιώθετε για τους παππούδες σας, ζώντες ή νεκρούς; Τους βλέπετε διαφορετικά από τους γονείς σας, έτσι δεν είναι; Οι γονείς σας παρεμβαίνουν, ενώ οι παππούδες όχι. Οι παππούδες είναι εκείνοι που θέλουν να σας διασκεδάσουν, να σας βοηθήσουν και να σας πάνε σε μέρη. Η μητέρα και ο πατέρας…; Διαφέρουν λιγάκι. Είναι εδώ για να βεβαιωθούν ότι επιβιώνετε και να σας δώσουν τους κανόνες της ζωής.

Αποτέλεσμα εικόνας για www.urantiacenter.gr

Οι Πλειάδειοι σας έσπειραν και είναι υπεύθυνοι για τις πληροφορίες καθώς ανοίγετε τις χρονοκάψουλες. Αυτοί σας βάζουν να περάσετε τις δοκιμασίες του Κρυστάλλινου Πλέγματος και των άλλων συστημάτων που έχουν δημιουργήσει, ώστε ν’ αλληλεπιδρούν μαζί σας για την πνευματική σας αφύπνιση και επιβίωση. Αυτοί σας λένε: «Ελάτε, πάμε!» Όμως οι παππούδες δίνουν την πιο απαλή βοήθεια, καθότι είναι πιο διαθέσιμοι και δεν έχουν τις ίδιες ευθύνες με τους γονείς. Επίσης είναι πολύ πιο ώριμη και αρχαία ομάδα από τους γονείς.

Καταλαβαίνετε που πηγαίνει το πράγμα; Οι Αρκτούριοι και οι άλλοι από τον Ωρίωνα και το Σείριο, βρίσκονται στο DNA σας, καθότι έχετε «γαλαξιακή Ακασική κληρονομιά». Τους γνωρίζετε και σας γνωρίζουν. Είναι ίσως οι πιο βοηθητικές ομάδες στον πλανήτη. Μην τους διαχωρίζετε από τους άλλους και μην τους λατρεύετε. Δείτε το σύστημα αγαπητοί μου, σαν αυτό που είναι. Αφομοιώστε τους όλους και ας γνωρίζετε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκονται μαζί μας στην αίθουσα, στην επικοινωνία αυτή. Τους αρέσει το γεγονός ότι τώρα συμβάλλουμε στην απομυθοποίηση του ποιοι είναι.

Όσοι επικοινωνούν μηνύματά τους, μπορεί να λένε ότι προέρχονται από δω ή εκεί, αλλά θέλω να αναζητάτε τις αλληγορίες εντός των πληροφοριών τους, καθότι οι αλληγορίες αυτές θα σας δείξουν την αλήθεια. Ο λόγος που οι ομάδες αυτές είναι εδώ να βοηθούν, είναι επειδή αποτελούν τους πνευματικούς σας παππούδες και προ-πάππους. Γι αυτό νιώθετε τόσο καλά για κείνους και γι αυτό μερικά channeling προερχόμενα από κείνους, είναι τόσο αγνά και εξαιρετικά. Εάν «το κανάλι» επικοινωνίας είναι αγνό, θα δείτε ποιοι είναι. Σας αγαπούν και γνωρίζουν ποιοι είστε.

Είναι σημαντικό οι γηραιές ψυχές που κάθονται μπροστά μου να καταλαβαίνουν τι λέω και να γνωρίζουν ότι δε μιλάω με κωδικούς ή αλληγορίες. Αυτή τη στιγμή μιλάω για την πραγματικότητα και την πνευματική κοινή λογική που είναι υπέροχη. Οι πληροφορίες είναι από τη δημιουργική πηγή που ονομάζετε Θεό. Ο Θεός είναι κάτι μεγαλύτερο απ’ οτιδήποτε σας έχουν πει αγαπητοί μου και καθώς θ' αρχίζετε να το αντιλαμβάνεστε, θέλω να θυμάστε ένα πράγμα προτού αποχαιρετιστούμε.

Καθώς αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε το θαύμα του δημιουργού, θέλω να θυμάστε από πού προήλθε, καθότι η Ακασική σας γενεαλογία είναι ο Θεός. Συλλογιστείτε το. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε τον εαυτό σας, να σταθείτε στο ύψος σας και να διεκδικήσετε τη γενεαλογία αυτή.

Πέστε «γεια» στους παππούδες σας. Μήπως περίμεναν πολύ καιρό γι αυτό; Σας φαίνεται απόκοσμο; Για μερικούς είναι. Για άλλους η αλήθεια ηχεί σαν καμπάνα αγνότητας και απαντά στα ερωτήματα που είχαν πολύ καιρό. Αγαπητοί μου, έχετε βοήθεια. Αναγνωρίστε τη, δουλέψτε μαζί της, αξιοποιήστε τη!

Κι έτσι είναι,

 ΚΡΥΩΝ

«Απομυθοποίηση της Νέας Εποχής – 1»
Μετάφραση Γιώργος Κυρίτσης

Διαβάστε ολόκληρη την Ανώτερη Επικοινωνία.......περισσότερα.....
 https://sites.google.com/…/kryonhel…/1-kryon-2014/2014-01-18

www.UrantiaCenter.gr

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν

και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις

“Copyright ©www.UrantiaCenter.gr"

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

ISTORIA GHS

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1