urantia logo

 Urantia metopi

        Λιάνα Τελειώνη

facebook

Λιάνα Τελειώνη -

Κανάλι youtube

 

αρχείο λήψης Λιάνα

Επίτευξη Στόχων με την μέθοδο του EFT

EFT

Κβαντικό Άλμα - Δυνατή Τεχνική

kvantiki theoria kanei zwh kalyteri 612x400

Ανεβάστε την ενεργειακή σας δόνηση για πλούτο - Άσκηση

πνευματικός σας πλούτος Δίας 1

Διαχείριση του Άγχους

3 DVD

Νεότητα-Λάμψη-Ευεξία

DVD 9

Βελτίωσε την Υγεία σου

6 DVD 2

ΥΠΝΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

O Ιδανικός Σύντροφος

στη Ζωή σου

4 DVD

Απέκτησε το Ιδανικό

Βάρος

2 DVD

Αυτοπεποίθηση &

Αυτοεκτίμηση

DVD 7

Ενεργοποίηση Πλούτου

DVD 8

Διακοπή Καπνίσματος

1 DVD

Απαλλαγή από αϋπνία

5 DVD

Ευλογημένη Γονημότητα

gonimotota

Κρύων: Δωρεάν Βιβλία

banner kryon

Η Σοφία του Κρύων

Αποτέλεσμα εικόνας για Kryon

The Urantia Book Δωρεάν 4 Βιβλία

κατάλογος

Dr. Robert Morse! - Σώζει Ζωές!!!

Σχετική εικόνα

 

 Î‘ποτέλεσμα εικόνας για Ζώα

Τα ζώα είναι ειδήμονες στην πολυδιαστασιακότητα και στην ενεργειακή συγχώνευση. Τα ζώα μετακινούνται από διάσταση σε διάσταση. Σας συνέβη ποτέ να παρατηρείτε ένα ζώο, ένα πουλί, και την αμέσως επόμενη στιγμή αυτό το ζώο ή το πουλί να έχει εξαφανιστεί; Τα ζώα ενδιαφέρονται για την ποιότητα της ζωής τους – ίσως περισσότερο απ’ ότι εσείς. Όταν η ποιότητα ζωής απειλείται να υποβαθμιστεί, τα ζώα μεταναστεύουν αυτομάτως σε μια πραγματικότητα με υψηλότερο βιοτικό επίπεδο. Πηγαίνουν σε άλλα πεδία ύπαρξης, γιατί είναι προγραμματισμένα να επιβιώνουν.

Τα ζώα είναι πανέξυπνα και ευέλικτα και ζουν περισσότερες περιπέτειες απ’ ότι οι άνθρωποι. Τα ζώα δεν έχουν ανάγκη να φτιάξουν εμπορικά κέντρα, νεκροταφεία, τηλεοράσεις, κινηματογραφικές ταινίες και αλλόκοτες μορφές ψυχαγωγίας. Έχετε την εντύπωση ότι τα ζώα βαριούνται; Νομίζετε ότι δεν ξέρουν πώς να περάσουν το χρόνο τους; Ζουν πάρα πολλές περιπέτειες που τώρα δεν είστε σε θέση να κατανοήσετε, ωστόσο κάποτε θα καταλάβετε τη φύση τους.

Τα έντομα και οι βάτραχοι, για παράδειγμα, ανοίγουν πύλες διαστάσεων με τους ήχους που παράγουν. Άλλα ζώα ταξιδεύουν μέσω του ήχου. Όλα τα πλάσματα ονειρεύονται, ταξιδεύοντας σε πολλές πραγματικότητες. Μπορείτε να καταλάβετε καλύτερα την ιδέα του ονείρου, εάν σκεφθείτε πως, όταν ονειρεύεστε, πηγαίνετε σ’ έναν άλλο υπαρκτό κόσμο. Τα πάντα υπάρχουν επειδή είναι συνδεδεμένα, είτε η μνήμη είναι ανοικτή είτε όχι. Τα σκαθάρια, οι γαιοσκώληκες και οι βάτραχοι έχουν επίγνωση ότι πηγαίνουν από την μία πραγματικότητα στην άλλη.  Ταξιδεύουν σε άλλους κόσμους, ενώ βρίσκονται εδώ, σ’ αυτόν τον πλανήτη.

Η οικογένεια των εντόμων είναι η πολυπληθέστερη ζωική οικογένεια του πλανήτη, ωστόσο καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο. Τα έντομα διατηρούν μία ισορροπία γιατί, χωρίς αυτά, ο πλανήτης σας δεν θα μπορούσε να υπάρχει. Τα έντομα είναι πολυδιαστασιακά και λειτουργούν ως αόρατοι φρουροί για πολλούς κόσμους. Ορισμένοι δημιουργοί-θεοί μοιάζουν με έντομα, τόσο στην εμφάνιση όσο και στον χαρακτήρα. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν φωτογραφίσει και συναντήσει όντα που φέρουν ανθρώπινα και εντομοειδή χαρακτηριστικά. Οι δημιουργοί-θεοί άφησαν στη Γαία πολλά αντίγραφα του εαυτού τους σε πολλές μορφές, ώστε να είναι εδώ ως σιωπηλοί εκπρόσωποι του είδους τους.

Αποτέλεσμα εικόνας για Έντομα

Τα έντομα συνεργάζονται μαζί σας μ’ έναν τρόπο που, στην παρούσα φάση, δεν είστε σε θέση να αντιληφθείτε. Νομίζετε ότι προσγειώνονται ή σκαρφαλώνουν πάνω σας τυχαία, ενώ στην πραγματικότητα εξετάζουν την ηλεκτρομαγνητική σας συχνότητα. Τα έντομα δεν σας βλέπουν όπως βλέπετε εσείς τον εαυτό σας στον καθρέφτη. Σας βλέπουν ως ενεργειακό πεδίο, και ορισμένα τμήματά σας είναι ιδιαίτερα ελκυστικά γι’ αυτά εξαιτίας των φερορμόνων που εκκρίνετε. Ίσως τα συνηθίζετε περισσότερο όταν σας τσιμπούν ανεπαίσθητα.

Υπάρχουν πολλές μορφές ζωής που θ’ αποκτήσουν επίγνωση και υπόσταση. Εσείς θα θέλετε να αιχμαλωτίσετε αυτές τις μορφές ζωής και να τις βάλετε σε ζωολογικούς κήπους. Για εκείνες, εσείς είστε μέσα σ’ ένα ζωολογικό κήπο, σαν μία φυλακή, εγκλωβισμένοι πίσω από τα κάγκελα. Θέλουν να σας βοηθήσουν και ν’ αποκαταστήσουν την επικοινωνία μεταξύ των διαφόρων ειδών. Θέλουν να διαπιστώσουν αν μπορείτε να σχετιστείτε με συγκεκριμένα ζώα ή είδη. Καθώς αναγνωρίζετε το γεγονός ότι όλες οι μορφές ζωής έχουν ευφυΐα, αρχίζετε να έχετε τα απαιτούμενα προσόντα για να ενεργείτε ως πρεσβευτής ή διπλωματικός αντιπρόσωπος αυτών των ειδών. Η ζωή θα γίνει πραγματικά πολύ παράξενη.

Σχετική εικόνα

Όταν ένας βάτραχος κοάζει, δημιουργεί ένα άνοιγμα σε άλλες διαστάσεις του ζωικού βασιλείου – ειδικά για τα έντομα, αλλά και για πολλά άλλα ζώα. Οι βάτραχοι και τα έντομα κρατούν τις συχνότητες και έχουν συγκεκριμένες ικανότητες. Όταν οι βάτραχοι κοάζουν μες στη σιγαλιά της νύχτας ή της ημέρας, δημιουργούν μία αρμονική και μια περιστροφική δυναμική. Οι περιβάλλουσες ενέργειες μπορούν να συντονιστούν μ’ αυτόν τον ήχο και να βιώσουν πολύ εύκολα το τι σημαίνει να είναι άλλες μορφές ζωής.

Όλα τα ζώα είναι πολύ περισσότερο συντονισμένα με τις πολλαπλές πραγματικότητες, απ’ ότι οι άνθρωποι, και μπορούν να σας διδάξουν γι’ αυτές τις πραγματικότητες. Ορισμένοι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να συγχωνεύονται με ζώα και να εξερευνούν το ζωικό βασίλειο, ανακαλύπτοντας μια βαθύτερη διάσταση της Ζωντανής Βιβλιοθήκης.

Πολλές εξαιρετικά ευφυείς μορφές ζωής μπορούν να αποκτήσουν υπόσταση συγχωνευόμενες με το ζωικό και φυτικό βασίλειο. Μ’ αυτόν τον τρόπο, έρχονται και ρίχνουν κλεφτές ματιές στην δική σας πραγματικότητα. Τώρα, αυτές οι ευφυείς μορφές ζωής θέλουν να συγχωνευτούν μαζί σας, με τις κάρτες της βιβλιοθήκης. Ο τρόπος με τον οποίο αποκτούν πρόσβαση στη βιβλιοθήκη μέσα από σας, τους ανθρώπους, είναι πολύ διαφορετικός από την πρόσβαση που έχουν μέσω των σκίουρων, για παράδειγμα. Εσείς είστε σύνθετα όντα. Έχετε τεράστια ποσότητα γνώσης μέσα σας. Και, καθώς προετοιμάζεστε για να συγχωνευτείτε με άλλες νοήμονες μορφές ζωής, θα μπορέσετε να εδραιώσετε την ειρήνη στον πλανήτη σας. Θα καταφέρετε να φέρετε μία νέα υπέροχη πνευματική ανάταση, ένα νέο τρόπο ζωής, μία νέα προσευχή. Θα φαίνεται σαν όλα αυτά να έγιναν από σας, εν τούτοις θα ξέρετε ότι δεν είστε μόνο εσείς. Κατανοήστε ότι υπάρχει εξαιρετική ευφυΐα σε όλες τις μορφές ζωής και ότι η εμπειρία όλης της ζωής σας περιμένει. Ανοίξτε τον συναισθηματικό σας εαυτό και χρησιμοποιήστε τη ζωτική δύναμη της αγάπης ως το κλειδί για τη δική σας πνευματική εξέλιξη.

               ΓΑΙΑ

BARBARA MARCINIAK

Εκδόσεις: «ΚΡΥΩΝ»

Urantia Center

 

   Χρήστος Κιτσινάμας

facebook

Χρήστος Κιτσινάμας - Κανάλι youtube

Christos

Είμαι ο Ιησούς ερχόμενος ξανά...

73095677 2497884060301393 8070960177362239488 n

Η αλληγορία του φωτός και του σκότους

3499

Κάντε χώρο για τους αγγέλους

45TYH

Κρύων, Ποιος Είσαι;

10396295 826657417424074 2500962341146178147 n

Ιησού, Ποιος Είσαι;

aajeW5GL

Ο Ανώτερος Αγγελικός σου Εαυτός

ceb1cebdcf8ecf84ceb5cf81cebfcf82 ceb5ceb1cf85cf84cf8ccf82 cf86cf89cf84ceb5ceb9cebdceae cebaceb5cf87ceb1ceb3ceb9ceac

Ο Κοσμικός πόνος της γέννησης

720 849392a8b1a96a459a54b7b167387784

Ιησούς: Ο Φωτεινός Εαυτός σας

Σχετική εικόνα

Η ταυτότητα των «Εργατών του Φωτός»

twin flame heart

Η γαλαξιακή ιστορία των Εργατών του Φωτός

oneness

Οι «Εργάτες του Φωτός» ενσαρκώνονται στη γη

2e97620026b4d1b8ac71eb7196e7a914

 

H αποστολή του εργάτη του φωτός

 

Αποτέλεσμα εικόνας για Ανώτερος Εαυτός 

Η Πορεία του Πρωταρχικού Δημιουργού

9c6fe1c968db328e216ec811fa7a37c6 XL

Η Ιστορία του Γαλαξία σας

galaxias4

Η ιστορία της ανθρωπότητας

Η Γαία μιλά

spirit elements

Το 2014 Νέα Εποχή Παγετώνων άρχισε!

Άγγελοι στη Γη

neraides1

Ταξίδι μέσα από το Φως

Screenshot 11 1